Algemene informatie

Het bedrijf voor hekwerken op maat uit Oldenzaal

Bosman Hekwerken biedt een zeer breed assortiment aan hekwerken en poorten in verschillende stijlen en afwerkingen voor uw huis en uw bedrijf, als afscheiding of als beveiliging. Daarnaast leveren we overkappingen, elektrische aandrijvingen voor poorten en complete systemen voor toegangsbeveiliging. Naast vele verschillende standaardmodellen kunnen wij (sier)hekwerken en (sier)poorten naar uw smaak en design smeden. Strakke, gedegen bedrijfsbeveiliging of sierlijke tuinhekwerken met een fraaie inrijpoort; wij leveren de juiste oplossing.

Assortiment

Ons vakgebied richt zich op vele verschillenden types hekwerken, poorten en overkappingen. We leveren en monteren alles op maat.
Hieronder vallen soorten hekwerk als gaas-, staalmat-, spijlen-, plantsoen-, balkon- en sierhekwerk. Leverbaar in vele hoogtes en kleuren, passend bij uw tuin of organisatie. Daarnaast verzorgen wij hekken voor meer gespecialiseerde doeleinden, zoals ballenvangers en anti-parkeerhekwerk.
Ook inloop- en inrijpoorten leveren we in vele soorten, zoals enkele of dubbele draaipoorten en (vrijdragende) schuifpoorten in stijlen passend bij elk van de types hekwerk die wij u kunnen leveren. Hierbij kunt u kiezen voor poorten die handmatig te openen zijn, of voor het gemak van een elektrisch aandrijving.
Tenslotte specialiseren wij ons ook in overkappingen voor bijvoorbeeld fietsen en bromfietsen met een constructie van staal in combinatie met damwandprofiel of hout.

Over ons

Bosman Hekwerken is een bedrijf dat zich richt op particulieren en bedrijven. Wij zijn nu al meer dan tien jaar in Oldenzaal gevestigd en hebben in deze tijd al vele klanten uit de regio Twente en omstreken voorzien van onze producten. Onze kwaliteit, klantgerichtheid en flexibiliteit bij maatwerk zorgen ervoor dat ook deze bestaande klanten vaak voor ons blijven kiezen bij hun volgende kleine en grote projecten.
Voor meer informatie kunt u via het contactformulier op deze pagina of telefonisch met ons contact opnemen, waarbij we altijd open staan om een afspraak te maken om uw wensen en alle mogelijkheden te bespreken, op locatie of bij ons. Omdat niet altijd iemand aanwezig is op onze werkplaats, is het maken van een afspraak altijd verstandig, mocht u een keer langs willen komen.